Kursus oversigt for kurser i 2023:

Fordybelse i egne processer d. 21. - 22. oktober 2023
Abstrakt maleri og teknik. Dato på vej

Stacks Image 542


Det at male er jo en følsom proces og derfor er det dejligt at Hanne har en udpræget sans for at læse den enkelte og dermed give den bedste vejledning på en god måde. Hanne underviser bredt mestrer kunsthistorien, teknikker og det personlige udtryk.
E. Reinholz


Fordybelse i egne processer

2 dage der er fokus på inspirationen og hvordan du fastholder den, også når du kommer hjem fra kurset.
Vi starter med et inspirationsoplæg, herefter fordyber du dig i din egen proces og det der optager dig, med vejledning fra mig.

Dato:
21. -22. oktober 2023 kl. 10.00 - 15.30

Kursuspris:
1600 kr. inkl. frugt, sødt, kaffe og te
Du medbringer selv materialer. Tilkøb af materialer er muligt.


Kurserne er for alle uanset maleerfaring

Se betalingsbetingelser og praktisk
Hvis tilmeldingslinket ikke virker så send en
mail til hannebang444@gmail.com


Stacks Image 544Abstrakt maleri og teknik

På dette kursus får du:
  • Redskaber til at gribe maleriet an fra motiv hen mod det abstrakte.
  • Redskaber til hvordan du kan arbejde med lag på lag og hvordan du kan få en dybde i farven og fladen.
  • En grundig indføring i at blande og bruge farver.

Mange går i stå i maleprocessen, når de kaster sig ud i at male abstrakt.
At male abstrakt kræver mange valg og fravalg og det er en hjælp at abstrahere ud fra noget konkret.

På dette kursus arbejdes der første to dage med bundne opgaver og tredje dag arbejder du på en personlig måde, med det du har tilegnet dig de to første dage. Opgaverne hjælper til at løsne op for måder at male og tænke på.
Vi kommer til at kigge på andre kunstnere der arbejder abstrakt, herunder Kenneth Nielsen, Per Kirkeby, Hilma af Klint og Clare Woods og lader os inspirere af deres abstraktionsgrad. Det kræver ingen forudsætninger for at deltage, kun at du er åben overfor at eksperimentere og er klar til at flytte dig.

Dato:
Dato på vej

Kursuspris:
2500 kr. inkl. kaffe og te.
Du medbringer selv materialer.
Tilkøb af materialer er muligt.

Kurserne er for alle uanset maleerfaring
Se betalingsbetingelser og praktisk
Hvis tilmeldingslinket ikke virker så send en
mail til hannebang444@gmail.com

Stacks Image 227Onsdags forløb

Et forløb der strækker sig over 4 gange, hvor du kan komme i dybden med det du synes er interessant at arbejde med og det du gerne vil blive bedre til.
Du medbringer dit igangværende arbejde eller ide som du arbejder ud fra.
Jeg giver sparring og benspænd.

Datoer: i efteråret på vej
Kl. 18.00 - 22.00

Kursuspris:
2000 kr. som betales første gang vi mødes.
Du medbringer selv materialer. Tilkøb af materialer er muligt.

Hvis du er nybegynder kan det være en god ide også at tage de 3 dage med "Fordybelse i egne processer".

Min. 6 på holdet
Stacks Image 766

Hvis linket ikke virker så send en mail til Hannebang444@gmail.com

"Jeg har netop deltaget i et kursus og det var en fantastisk god oplevelse. Især den grundige indføring i farvelære var utrolig interessant og gav virkelig mening, når den blev koblet sammen med de opgaver vi blev stillet. Det var både sjovt og lærerigt, helt sikkert noget jeg vil kunne bruge fremover. Og så var der også bare en rigtig god stemning. Jeg glæder mig meget til næste kursus jeg har tilmeldt mig."
Kathrin Andersen


Hanne selv, hun er sød og behagelig at være sammen med. Hun er dygtig og underviser folk individuelt med indlevelse og hensyn til den enkeltes kunnen. Hun skubber også til en, så man kommer lidt videre i sin udvikling. Hun er meget inspirerende. Værkstedet på Milnersvej i Hillerød , er hyggeligt, rummeligt og lyst med gode arbejdsstationer. Jeg kan VARMT anbefale Hanne Bang malekurser
Vibeke KirkSommerkurser i maleri ugKom igang med at male eller videre med dit maleri, Malekurser, Malekursus, Malerkurser, Malekursus, Kurser i maleri, Kursus i maleri, Sommerkurser i maleri, Sommerskole i maleri, Sommerkursus i maleri, Weekendkurser for begyndere, Akryl male kursus, Weekendkursus i maleri, Weekendkurser i maleri, Malekursus for virksomheder, Male, Billedskole, Malekurser i sommerkursus i maleri, sommerkursus i akrylmaleri, udlandet, Maleferie i Goa, Malerkursus i Goa, Individuel vejledning i maleri, farvelærekursus

"Et weekendkursus hos Hanne er givende og inspirerende på alle måder.

Hanne kender sin kunsthistorie og introducerer til kunstnere der virker relevante og igangsættende for kursisterne. Den individuelle proces understøttes gennem dialog, et spectrum af metoder og kunstneriske eksempler. Hanne er en erfaren underviser, der skaber en stemning, hvor man føler sig tryg, udfordret og inspireret uanset individuelle forudsætninger. Efter flere kortere og længere kurser hos Hanne, føler jeg mig stadig beriget og bekræftet efter et par dage i hendes dejlige malerunivers."Malekurser, sommerkurser i maleri, abstrakt kursus

" Det at male er jo en følsom proces og derfor er det dejligt at Hanne har en udpræget sans for at læse den enkelte og dermed give den bedste vejledning på en god måde. Hane underviser bredt. Mestrer kunsthistorien, teknikker og det personlige udtryk" E. Reinholz