Stacks Image 299

Farverig oplevelse for virksomheder

Teampainting for virksomheder, kunstforeninger og andre grupper, der ønsker at få en unik fælles oplevelse og stimuleret den kreative tænkning.
Sammen har I her muligheden for, at skabe et eller flere malerier, som efterfølgende vil kunne fastholde og synliggøre oplevelsen og ikke mindst udsmykke jeres virksomhed.
En socialt arrangement med kunsten som omdrejningspunkt, eventuelt med et tema I afvikler på jeres arbejdsplads eller bygget over firmaets værdier.Ideen med et Teampainting arrangement er, at I som gruppe lader jer udfordre i en sjov og kreativ proces, hvor vante roller og relationer bliver rystet. 

Målet er at de anderledes oplevelser og nye relationer skaber nye åbninger for udvikling. 
I kan derudover få udsmykket jeres væg.

Resultatet er, et konkret billede som i dagligdagen fastholder oplevelsen som minder om potentialet ved at træde ud af komfort zonen og udfordre hinanden.
Et symbol på samarbejde, kommunikation og det at arbejde mod et fælles mål.
  • Opstart af strategiarbejde.
  • Hvis I skal have en inspirerende dag eller aften sammen.
  • Opfølgning på firmaets værdier.
  • Kick off.
  • Pusterum fra den travle hverdag.
  • Visualisering af personlige og fælles visioner og mål.
  • Hvis kunstforeningens medlemmer selv skal prøve kræfter med maleriet.
  • Hvert event tilpasses formålet, ønsker og behov.


Ring eller mail og hør nærmere, og fortæl hvad I ønsker, så sammensætter vi et arrangement, der passer til jeres ønsker og behov.
Arrangementet kan enten foregå hos jer, i mit store atelier i Hillerød eller i et inspirerende lokale i København.

Send
mail eller ring for yderligere oplysninger og et uforpligtende tilbud                      
Tlf: 26394829
Stacks Image 325


Stacks Image 651


Stacks Image 659


Stacks Image 649
Stacks Image 342
"Som et led i en afdelingsdag, havde vi en skøn eftermiddag i Hanne Bangs atelier, hvor vores kreative evner både blev udfoldet og udfordret med masser af smil, grin og aha-oplevelser undervejs. Hanne støttede hele processen fra det blanke lærred og til vores færdige maleri, og kom med god guides i forhold til at blande farverne og opbygning af lagene i maleriet. Alle var enige om, at det havde været en sjov og anderledes oplevelse, som vi kan mindes dagligt i form af de to malerier, som vi fik malet sammen.
Jeg kan derfor give Team Painting og Hanne Bang en varm anbefaling, og kan desuden tilføje, at hele arrangementet blev kørt på engelsk, så vores internationale kollegaer også kunne følge med."
Wasim Anwar, Director, Safety Surveillance, Novo Nordisk A/S
Stacks Image 108
“Det var en helt anderledes og godt tilrettelagt arrangement.
Vi bliver i MEGET godt humør, når vi kommer forbi maleriet vi lavede - det minder os om en dejlig oplevelse”
Lene Kibenich / Novartis
Stacks Image 152
”Vi valgte at køre en alternativ teambuilding med fokus på vores kreative sider hos Hanne Bang Teampainting.
Målet fra min side var at skabe en samarbejdssituation, hvor medarbejderne kunne skabe et produkt i fællesskab i nogle nye samarbejdskonstellationer, hvor alle på forhånd var lige. Derudover var formålet at få en hyggelig og anderledes dag sammen.
Arrangementet opfyldte til fulde mine forventninger.
Alle var meget engagerede i malerierne, og vi fik frembragt et flot konkret resultat som vi vil hænge op hjemme på væggene i virksomheden.
Det er min tro at effekten af den fælles oplevelse dermed vil vare længere end en traditionel teambuilding, da vi har fået et konkret produkt ud af det, som er synligt i hverdagen."
Martin Panduro Olesen /Afdelingsleder, Visma Consulting 
Stacks Image 156
"En kold og mørk dag i november tilbragte vi en opløftende, interessant og skøn dag med ”teampainting” hos Hanne Bang.
Vi blev klogere på farvelæren, på hinanden og blev udfordret i forhold til oplevelsen af, hvad vi kan skabe sammen.
Hanne bød os velkommen med et overskud og en ro, som fik alle til at glemme enhver hævet parade over ”hvad det nu var for et arrangement”. Indledningsvist fortalte Hanne ganske kort lidt om farvelæren, og i grupper blev vi sat i gang med nogle opgaver, som hurtigt fik kick-startet dagens program, der alt-i-alt skulle ende ud i, at vi sammen havde malet to store malerier til pynt af vores fællesrums hvide vægge.
Alle uden undtagelse fordybede sig og glemte tid og sted. Det blev en rigtig dejlig eftermiddag, og nu sidder vi endda tilbage med to malerier, som rent faktisk – og overraskende nok – er så pæne, at vi kan nyde dem og tænke tilbage på en god social aktivitet blandt kolleger."
Charlotte Garby /direktør Haveselskabet
Stacks Image 124
" I forbindelse med et stort internationalt arrangement for 5000 af Rambølls medarbejdere, "Rambøll knowledge Experince", gennemførte Hanne Bang en malerworkshop for 300 medarbejdere. Malerworkshoppens formål var at give medarbejderne en oplevelse og vidensdimension af såvel faglig som samarbejdsmæssig karakter. Vi var fuldt tilfredse med workshoppens forløb, der gav deltagerne en unik oplevelse."
Helle Maletzki / EventForce
Stacks Image 166
“Vores nymalede kaffestue manglede maleri og det var tid til en teamdag for laboratoriegangen, så hvad passede bedre end at besøge Hanne, som kunne kombinere disse to ting.
Vi havde en sjov dag, hvor kreativiteten og produktivitet var i højsæde. Vi startede med indledende øvelser under kyndig vejledning af Hanne og sluttede af med at lave et superflot maleri, som vi nu kan glædes over hver dag.”
Christina Nathansen/ Afdelingsleder SmartPractice
Stacks Image 148
"NIRAS – team MARS – afholder hvert år et arrangement, hvor vi under forskellige temaer, samler medarbejderne blandt andet med det formål, at styrke sammenholdet og give folk en anledning til at lære hinanden bedre at kende.
Hanne fra Teampainting stod for den del af arrangementet, hvor vi malede et fælles maleri, i en proces der krævede tids koordinering, teamarbejde og ledelsesafstemning. Processen skabte et produkt, der overrasker i kvalitet og som stadig pryder vores væg.
At vi samtidig lærte hinanden bedre at kende, spottede ukendte malertalenter og havde det sjovt, gør at jeg varmt kan anbefale et lignende arrangement."
Søren / Projektchef NIRAS


"Vi havde en dejlig, inspirerende eftermiddag, hvor vi sammen udforskede farver, motiver, blindtegning samt fordybelse i egne malerier.
Vi formåede alle at producere nogle billeder under Hannes kyndige vejledning."
Sonja bestyrelsen i NIRAS kunstforening
Stacks Image 154
“Tusind tak Hanne, for en dejlig inspirerende eftermiddag hos dig i går. Der har været super god tilbagemelding fra mine kolleger – VI RAMTE PLET”
Monica Lynge Jacobsen/Hillerød kommune
"Jeg fejrede min 50 års fødselsdag med Teampainting hos Hanne Bang, hvor jeg havde inviteret ni veninder. Vi havde en rigtig god eftermiddag, hvor Hanne guidede os igennem maleriets forskellige faser. Efter mit ønske tilpassede hun processen, så vi både malede sammen og hver for sig, og undervejs gav Hanne os gode råd. Det færdige maleri blev til min overraskelse et rigtigt fint og sammenhængende billede, som jeg er glad for at have hængende herhjemme. Vi var i studiet i seks timer i alt, hvor jeg havde en let frokost med til en start, og Hanne serverede kaffe, te og jordbærkage midt på eftermiddagen.
Det var en rigtig god dag."
Anne Nordentoft
Stacks Image 150
Stacks Image 216
Stacks Image 293
Stacks Image 295
Stacks Image 315