Et malerkursus, hvor du tager hjem og intet er som før. Oplevelsen af så mange smukke mønstre, farver, kontraster og skønne mennesker, gør at verden er blevet større. Med Hannes indsigt, nærvær og faglige kompetencer, opdager du flere sider og nuancer af dig selv, dit maleri og dine omgivelser.
J. M.
Er lige kommet hjem fra Hannes vidunderlige malerferie i Goa. Turen kan varmt anbefales. Jeg er fyldt med Goas eksotiske farverige omgivelser. Fantastisk klima 27-30 gr. og dejlig brise ved kysten. Hanne har hjulpet mig til at opsnuse alle de skønne farver, mønstre og store kontraster der er i Goa. Jeg har arbejdet med skitser som jeg nu ser frem til at arbejde videre med herhjemme. Fint tilrettelagt program, så der også er tid til bare at nyde ferien med badeture, massage, sol, markeder, lækker indisk mad og hygge med gruppen mm.
Eva Lindegaard
Maleferie i Goa har været en fantastisk kickstart til igen, at få min kreative side igang. Hannes professionelle og åbenthjertige undervisning metode, hvor hun gavmildt deler ud af sine viden omkring maleriet og sin glæde over Indiens farverighed, mønstre og kontraster, kan ikke undgå, at give lærdom og glæde. Samværet med de andre kunstinteresserede, var også en stor fornøjelse. Ferieformen giver en rig mulighed for på egen hånd at vælge det til og fra, der giver mening for en selv. Inddragelse af lokal kunstner, var en spændende og udfordrende kombi. Jeg kan varmt anbefale opholdet som jeg vil bære med mig i hjertet.
Jette Madsen
Tak for en fantastisk ferie, med rammer og oplevelser som gav input til inspiration. At male ude i naturen er fantastisk når vejret er helt stabilt sommervejr. Undervisningen gav struktur og opgaver som dannede rammen for udvikling for alle.
Christina Thorholm
Indtil nu 7 dage på malekursus i Goa. Jeg ånder det hele ind – dybt ned i maven. Alle sanser åbnes for farver, lys, dufte og lyde, og hjælpsomheden fra alle omkring os. Hannes program og undervisning med mild disciplin er så inspirerende og generøs. Mit ophold er den bedste gave til mig selv i årevis, en gave som jeg og også min familie, tror jeg, kan næres ved længe. Tak til Hanne for hendes mod og til dejlige malevenner.
Marianne Grønvald
Store forventninger overhalet af virkeligheden ! Gyldne, gavmilde Goa i kombination med Hanne Bangs helt enestående valg på vores vegne, er en helt særlig oplevelse. Ikke bare var malekurset med fokus på farver og mønstre langt mere inspirerende og lærerigt end jeg havde forestillet mig. Men det var kvaliteten af de ayervediske behandlinger, massage og yoga også. Sidst men ikke mindst var Mollys Nest´s primitive strandhytter en perfekt ramme for et malekursus.
Mette-Marie Davidsen
Det har tatt tid å "lande" i Vinter-Norge etter en fantastisk reise til Goa med Hanne og en gjeng med maleglade danske damer. Jeg er fortsatt fylt av alle fargene og de fine møtene med en så annerledes kultur. Jeg var veldig spent før reisen, men Hanne er tryggheten selv. Varm og omsorgsfull loser hun oss gjennom alt fra hvor de beste spisesteder er til hvilke utflukter man bør få med seg. Selve malekurset var over all forventning! Hanne ser hver enkelt person og møter oss der vi er. Et spennende og variert opplegg med maleteknikker få kjenner til. Og selvfølgelig med en indisk vri. Det var en god dynamikk i gruppen og vi hadde det svært hyggelig, også utenom selve malekurset. Det var avsatt god tid til å "feriere" også. Jeg anbefaler likevel å bli noen dager ekstra. Nydelige strender, perfekt temperatur, mange fargerike opplevelser, markeder med et vell av varer og fotomotiver, men også en helt spesiell ro med muligheter for yoga og ayurvedisk massasje er verdt en ekstra ferieuke. Malekurset og Hanne får mine varmeste anbefalinger!
Anne-Grete Halmrast
Som endelig afslutning på dette års Goa maleferie 2018 mødtes vi i går i Hannes værksted for at arbejde videre med vores ideer og inspiration fra Indien, udveksle erfaringer og dele vores oplevelser. Her faldt flere brikker på plads for mig i forhold til de opgaver vi havde arbejdet med i Goa, og jeg ser tilbage på min rejse som et forløb, hvor jeg er blevet klogere på mig selv, har lært en masse nye teknikker og er blevet mødt af en fagligt kompetent, omsorgsfuld og empatisk leder. Flere af mine medkursister gav udtryk for samme oplevelser, og jeg har allerede nu booket en plads på næste års tur. Indtil da vil jeg nyde den inspiration jeg er fyldt af.
Anne Marie Andersen
Fordybelse, ro, balance, farvelære, indsigt i kunstverdenens mange muligheder: Landet med de mange muligheder. Fik så meget med hjem i bagagen som jeg aldrig havde troet var muligt. Ønsker jeg kunne få lov til at beholde en lille bid af dette paradis og lykkefølelsen i mit hjerte. Skal helt sikkert af sted igen, for det er da noget at det største jeg har oplevet. Jeg har fundet ud af, at der er så mange døre til livet som jeg ikke har åbnet endnu ...
Marianne Holbæk Rasmussen
Inspirerende - fordybelse - helt igennem det perfekte sted, hvis du vil forkæle dig selv og udfordre dine evner.
Karina Hald