Anbefalinger


"Det at male er jo en følsom proces og derfor er det dejligt at Hanne har en udpræget sans for at læse den enkelte og dermed give den bedste vejledning på en god måde. Hun underviser bredt. Mestrer kunsthistorien, teknikker og det personlige udtryk"
Elize R.

"Hanne har en særlig evne til at være nærværende og meget tilstede og sætte sig ind i lige det sted du er. For mig er det utroligt givende at gå hos en billedkunstner"
Lone Kjær

"Hanne er en inspirerende underviser. Med nogle simple og effektfulde benspænd fik hun på kort tid drejet mit maleri en anden vej. Jeg kan varmt anbefale et kursus hos Hanne Bang"
Jakob B.

"Et weekendkursus hos Hanne er givende på alle måder. Hanne kender sin kunsthistorie og introducerer til kunstnere der virker relevante og igangsættende for kursisterne. Den individuelle proces understøttes gennem dialog, et spectrum af metoder og kunsteriske eksempler. Hanne er en erfaren underviser, der skaber en stemning, hvor man føler sig tryg, udfordret og inspireret uanset individuelle forudsætninger. Efter flere kortere og længere kurser hos Hanne, føler jeg mig stadigvæk beriget og bekræftet efter et par dage i hendes dejlige maleunivers"
Bente Heriksen

Kom igang med at male eller videre med dit maleri, Malekurser, Malekursus, Malerkurser, Malekursus, Kurser i maleri, Kursus i maleri, Sommerkurser i maleri, Sommerskole i maleri, Sommerkursus i maleri, Weekendkurser for begyndere, Akryl male kursus, Weekendkursus i maleri, Weekendkurser i maleri, Malekursus for virksomheder, Male, Billedskole, Malekurser i udlandet, Maleferie i Goa, Malerkursus i Goa